Over ons

Wie zijn wij .

Leuk dat je onze site bezoekt, blijkbaar heb je interesse in radiogestuurde vrachtwagens en wil je eens weten wat er zoal leeft in deze hobby en in onze club.

Onze club is opgericht in 2009 met als doel een toffe bende bijeen te krijgen die samen iets willen bereiken in dit kleine wereldje, maar vooral veel plezier willen maken zonder al te veel verplichtingen. Op dit moment zijn wij reeds uitgegroeid tot een club met meer dan 20 leden.

Wij rijden dus met RC vrachtwagens op schaal van diverse merken zoals Tamiya, Wedico, Scale-art, Robbe en andere soortgelijke maar ook zelfgebouwde vrachtwagens.

We beschikken hiervoor over een clublokaal met een parcours waar de belangrijkste onderdelen van transport in verwerkt zijn zoals grondverzet, magazijnen, een silo en zoveel meer. We beschikken ook over een mobiel parcours waarmee we op verplaatsing gaan om demo's te verzorgen waarvoor je ons steeds kan contacteren.

Ziezo, nu heb je al een klein idee van wat er in onze club gebeurt, foto's, filmpjes en onze activiteitenkalender vind je verder op deze site en volg ons op Facebook.

Nog veel kijkplezier en voor info kan je altijd contact opnemen met ons.

met vriendelijke groeten het,

RC-POWERTRUCKS TEAM